Select Page

Projekt USTVARJAJMO | Ta teden izpostavljamo: Erika Kacjan 

Ta teden izpostavljamo dijakinjo Eriko Kacjan s tole emocionalno risbo nje in njene prababice, ki ima Alzheimerjevo demenco.

Letos se nam ni pridružil še nihče od novincev.. tako da tisti, ki želite česa naučiti in se družiti z sebi podobnimi, kreativnimi dušami – se nam lahko pridružite vsak torek, ob 19.30 v levi učilnici 2. nadstropja.

Dobrodošli  ^_^.

Nekaj zadnjih objav..

Otvoritev obnovljene kuhinje in jedilnice

Otvoritev obnovljene kuhinje in jedilnice

Otvoritev obnovljene kuhinje in jedilnice »Povprečneži čakajo, da jim priložnost pride naproti. Močni, sposobni, budni ljudje lovijo priložnosti.« -- B. C. Forbes Lizika spet dobiva novo podobo – tokrat smo izvedli celostno prenovo kuhinje in jedilnice. Dijaški dom...

USTVARJAJMO | Ta teden izpostavljamo Nadjo Štelcl

USTVARJAJMO | Ta teden izpostavljamo Nadjo Štelcl

Projekt USTVARJAJMO | Ta teden izpostavljamo Nadjo ŠtelclProjekt USTVARJAJMO | Ta teden izpostavljamo: Nadja Štelcl @art_is_deaddd , zelo nadarjeno mlado dekle, dijakinjo 2. letnik AMOUP...Kakor vsak teden - vzdušje pri nas je kreativno in predvsem zabavno!Vabljeni,...

Priprave na Noč čarovnic

Priprave na Noč čarovnic

oktober je dan, ki je vsako leto bolj priljubljen. Noč čarovnic ( Haloween) so zabave v kostumih, izrezovanje buč, prižiganje kresov, igre vedeževanja, pripovedovanje grozljivih zgodb, gledanje grozljivk ali filmov na temo noči čarovnic … V Dijaškem domu smo se na...

V Liziki je tekla kri

V Liziki je tekla kri

V okviru interesne dejavnosti Ličenje je v sredo, 26. 10. 2022 v učilnici prvega nadstropja potekala delavnica na temo Halloween. Dijakinje in dijaki so se spremenili v zombije, ranjence, buče ipd. Svojo kreativnost so izražali s poslikavami obraza, posebne efekte...

Dan jabolk in domačih dobrot

Dan jabolk in domačih dobrot

Jesen nas je letos bogato obdarila z jabolki. V avli smo pripravili razstavo novejših in starih sort. Dijaki pa so poskrbeli tudi za dobrote, ki so potovale z njimi na vlakih in avtobusih iz različnih koncev Slovenije. Poskusili smo domači jabolčni sok in različna...

Sodelovanje  Biotehniška šola Maribor in Dijaški dom Lizike Jančar

Sodelovanje Biotehniška šola Maribor in Dijaški dom Lizike Jančar

Danes smo izvedli prvo degustacijo jabolk, ki smo jih prejeli v dar iz srednje Biotehniške šole Maribor. Spoznali smo sorte: ELSTAR, BIO OPAL, JONAGORED, GALA, ZLATI DELIŠES, BIO TOPAZ. Na šolskem posestvu (Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor) je tudi prodajalna, odprta v...

Dostopnost