Select Page

Nekaj zadnjih objav..

Fotografska razstava prof. Dejana Buluta

Fotografska razstava prof. Dejana Buluta

V Malem razstavišču avla razstavlja naš vzgojitelj, prof. Dejan Bulut. Na odprtju 4.5.2022 so nastopili Ana Vidovič, Lan Jurjevčič, Teo Weis, Metka Lesjak in Iza Korpar.  Vabljeni k ogledu! Dejan Bulut je vizualni ustvarjalec, ki že 20 let deluje na različnih...

Likovna ustvarjalnica

Likovna ustvarjalnica

Z dijakinjami smo znova likovno poustvarjale in pri tem uporabile steklene svečnike, ki smo jih najprej očistile starega voska ter jih nato porisale z akrilnimi barvami, s katerimi obstaja nešteto možnosti za izražanje domišljije in kreativnosti. Barvite lončke bodo...

Dan D za naše maturante

Dan D za naše maturante

Pa smo jo dočakali - matura je tu! Danes so se naši dijaki "spopadli" s prvo etapo letošnje mature - pisali so esej pri predmetu slovenščina. Da bi pregnali še poslednje dvome in razjasnili morebitne nejasnosti so se včeraj popoldan, še zadnjič v tem šolskem letu,...

Barvanje stolov v Liziki

Barvanje stolov v Liziki

V ponedeljek, 25. aprila, smo z dijaki v desni učilnici 4. nadstropja naše Lizike dokončno pobarvali stole. Dokazali smo, da je za to, da si naredimo bivalno okolje prijetno, včasih potreben le čopič, nekaj barve in kanček dobre volje.     ❱❱   Koledar...

Naša dijaka zlata!

Naša dijaka zlata!

V drugi polovici aprila se je v Sarajevu odvijalo hokejsko mladinsko svetovno prvenstvo skupine III-B (U18). Naša dijaka Tarik Mrkva in Adi Drnda sta z reprezentanco Bosne in Hercegovine osvojila zlato, Tarik pa je bil proglašen celo za najboljšega napadalca...

Kneippanje in dotik pomladi

Kneippanje in dotik pomladi

Voda, zelišča, gibanje, hrana, notranje ravnovesje ... V aprilu 2022 smo izvedli še eno zanimivo Kneippovo delavnico z naslovom Žar pomladi in kneippanje. Predsednica Mariborskega društva Kneipp je tudi tokrat dijakom predstavila kakšne možnosti zdravega načina...

Kuhajmo preprosto in zdravo

Kuhajmo preprosto in zdravo

V ponedeljek, 25. 4. 2022 smo se z dijaki zbrali na delavnici v okvirju projekta Kuharija. Začasno smo se spremenili v kuharje in se prepustili užitkom pripravljanja preproste in zdrave hrane. Izbrali smo sestavine, ki so dijakom blizu in jih imajo radi ter jih...

Orodna vrstica za dostopnost